İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı -

23.05.2022-26.05.2022

23.05.2022-26.05.2022 TARİHLERİ ARASINDAKİ PERSONEL GÜNDEMİ

AKADEMİK-İDARİ ATAMALAR

1. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı (İngilizce) Bölümüne 20.05.2022 tarihi itibariyle Bölüm Başkan Vekili olarak Dr. Öğr. Üyesi Zerrin Funda ÜRÜK atanmıştır.
  2. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim ve Tasarımı Bölümüne 24.05.2022 tarihi itibariyle Bölüm Başkan Vekili olarak Dr. Öğr. Üyesi Aslı KASAR atanmıştır.

İDARİ PERSONEL GÜNDEMİ

1. Üniversitemiz Öğrenci Dekanlığı birimine bağlı Çözüm Merkezi birimine 23.05.2022 tarihi itibariyle Müdür olarak Kadir ABATAY atanmıştır.
  2. Üniversitemiz Laboratuvarlar Koordinatörlüğü biriminde Beyza TEZEL, 23.05.2022 tarihi itibariyle Elektronörofizyoloji Teknikeri idari pozisyonunda göreve başlamıştır.
  3. Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığına bağlı Yazılım Geliştirme Müdürlüğü biriminde Talha TABAK, 23.05.2022 tarihi itibariyle Yazılım Geliştirme Uzman Yardımcısı idari pozisyonunda göreve başlamıştır.

AKADEMİK PERSONEL GÜNDEMİ
  1. Üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, İnsansız Hava Aracı Teknolojisi Operatörlüğü Programı, “Öğretim Görevlisi” kadrosuna Öğr. Gör. Onur Can ARAS atanmıştır.
  2. Üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, İnsansız Hava Aracı Teknolojisi Operatörlüğü Programı, “Öğretim Görevlisi” kadrosuna Öğr. Gör. İsmail Hakkı SERİ atanmıştır.
  3. Üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, İnsansız Hava Aracı Teknolojisi Operatörlüğü Programı, “Öğretim Görevlisi” kadrosuna Öğr. Gör. Betül GENÇASLAN atanmıştır.
  4. Üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı, “Öğretim Görevlisi” kadrosuna Öğr. Gör. Hasan Hüseyin TAŞER atanmıştır.
  5. Üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı, “Öğretim Görevlisi” kadrosuna Öğr. Gör. Damla YAĞCI atanmıştır.
  6. Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Turizm Rehberliği Bölümü, “Araştırma Görevlisi” kadrosuna Öğr. Gör. Ahmet Mecid VERGÜL atanmıştır.