İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı -

PERSONEL GÜNDEMİ

27.05.2022-02.06.2022 TARİHLERİ ARASINDAKİ PERSONEL GÜNDEMİ

AKADEMİK-İDARİ ATAMALAR

1. Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Optisyenlik Programına 26.05.2022 tarihi itibariyle Program Başkanı olarak Dr. Öğr. Üyesi Nihan ÜNLÜ atanmıştır.
  2. Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Diş Protez Teknolojisi Programına 26.05.2022 tarihi itibariyle Program Başkanı olarak Öğr. Gör. Nur Gamze BOSTAN atanmıştır.
  3. Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanlığına 30.05.2022 tarihi itibariyle Dekan Vekili olarak Prof. Dr. Kenan AYDIN atanmıştır.
  4. Üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Mekatronik Programına 30.05.2022 tarihi itibariyle Program Başkanı olarak Öğr. Gör. Kübra ERDOĞAN atanmıştır.
  5. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğüne 27.05.2022 tarihi itibariyle Müdür olarak yeniden Doç. Dr. Mehmet SOYAL atanmıştır.
  6. Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanlığına 31.05.2022 tarihi itibariyle Dekan Yardımcısı olarak Doç. Dr. Bülent EŞİYOK atanmıştır.
  7. Üniversitemiz İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanlığına 31.05.2022 tarihi itibariyle Dekan Yardımcısı olarak Dr. Öğr. Üyesi Ceylan BEVINGTON atanmıştır.
  8. Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığına 02.06.2022 tarihi itibariyle Dekan Yardımcısı olarak Dr. Öğr. Üyesi Sezgin SAVAŞ atanmıştır.

İDARİ PERSONEL GÜNDEMİ
  1. Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü biriminde Çağlagül KAHRAMAN, 30.05.2022 tarihi itibariyle SHMYO Büro Memuru idari pozisyonunda göreve başlamıştır.
  2. Üniversitemiz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürlüğü biriminde Kübra DEMİR, 30.05.2022 tarihi itibariyle Halkla İlişkiler ve Tanıtım Uzmanı idari pozisyonunda göreve başlamıştır.
  3. Üniversitemiz Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı biriminde Hulusi GÜL, 30.05.2022 tarihi itibariyle Kat Görevlisi pozisyonunda göreve başlamıştır.

AKADEMİK PERSONEL GÜNDEMİ
  1. Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü, “Profesör Doktor” kadrosuna Prof. Dr. Abdulsamet HAŞILOĞLU atanmıştır.
  2. Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü, “Doktor Öğretim Üyesi” kadrosuna Dr. Öğr. Üyesi Hakan ÖZCAN atanmıştır.
  3. Üniversitemiz İstanbul Gelişim Meslek Yüksekokulu, Hibrid ve Elektrikli Taşıtlar Teknolojisi Programı, “Öğretim Görevlisi” kadrosuna Öğr. Gör. Muhammed Furkan ALTUNPAK atanmıştır.